Menu

Edge of Alaska

Vele mensen willen in de natuur wonen is dat meer een droom of ontnuchtert de harde realiteit?
Diep verborgen in de woestijn van Oost-Alaska is de ruigste stad in Amerika: McCarthy. Beschouwd als  de  “Sin City” van de staat, McCarthy is nu een geïsoleerde stad – een toevluchtsoord voor mensen die niet gevonden willen worden, dat is omgeven door wildernis.
Deze stad gebouwd in 1900 tijdens de goudzoekers periode is nu getransformeerd tot een vervallen dorp. Vandaag de dag, zit er meer dan 150km tussen de bewoners en de dichtstbijzijnde politie, slechts 42 mensen zijn dapper genoeg om de extreme omstandigheden in deze afgelegen, stad te trotseren. Een plek waar jonge mannen gaan om zich te bewijzen, en oude outlaws gaan om te sterven. Leven in deze stad is dagelijks bereid zijn om je leven te riskeren om echt vrij om te leven.

[yabp 20]

Neil Darish daarentegen wil deze stad moderniseren en laten aansluiten op de 21e eeuw zodat het een moderne grensstad word van de beschaafde wereld. Velen zijn hier niet van gediend zij zijn juist vertrokken om de moderne wereld te ontvluchten inclusief hun oude leven. Leven op de rand van de bewoonde wereld heeft als gevolgd dat minder mensen je kunnen helpen in geval van nood, de natuurlijke gevaren zijn ook nog eens groter!

Bekijk nu Edge of Alaska

Interesante Avontuur Literatuur:

King Crab Fishing on Alaska’s High Seas
Adventure, Home, and Family on the Edge of Alaska
Alone in the Wilderness

Leave a Comment

Translate »