Menu

Geoff Lawton Stadspermacultuur

IMDB-rating 8.0

stadspermacultuur

Geoff Lawton is een permacultuur leraar,designer en consultant. Hij is werkzaam geweest in 30 landen verspreid over de wereld. Hij maakt duidelijk dat als men een slim stadspermacultuur plan ontwerpt en dit in jouw stadstuin wilt toepassen dat alles in harmonie moet samenwerken.
Geoff Lawton wil aantonen dat alle voedsel-, milieu- en klimaatproblemen opgelost kunnen worden met de juiste planten en bomen. Hij heeft plekken in de woestijn omgetoverd tot groene oases in een van de moeilijkste locaties ter wereld. Zijn resultaten spreken voor zich! Permacultuur helpt hierbij om een betere oogst te creëren en tegelijkertijd minder werk voor de tuinder te creëren. Systemen die in balans zijn vereisen veel minder werk en maken de grond,klimaat en levenskwaliteit met grote stappen beter. Dit is een van de oplossingen om wereldhonger te verminderen en voedselkwaliteit weer te laten stijgen.

Stadspermacultuur video.

Hopelijk bent u na deze video geïnspireerd om lekker te gaan tuinieren! Bekijk ook zijn site Geoff Lawton waarin er vele gratis videos voor u beschikbaar zijn!

Interessante Literatuur:

Holzer’s permacultuur Auteur:Sepp Holzer
Herstellende landbouw Auteur: Mark Shepard
Basishandboek voor de biologische moestuin
Mijn moestuin Auteur: Wim Lybaert

 

Save

Save

2 Comments

 • Inge Leonora-den Ouden / 9 juni 2015 at 13:28

  Dankjewel voor al die interessante films!

  Beantwoorden
  • Beh3Erd3r / 9 juni 2015 at 16:38

   Ik doe het met veel plezier!

   Beantwoorden

Leave a Comment

Translate »