marc lobensteinIk ben Marcus Lobenstein en ben de oprichter van Gogreenbuddy. Deze site is het resultaat van een grote interesse in permacultuur, duurzaamheid en houtbewerking. Wereldreizen en documentaires hebben mij bewust gemaakt van de ernstige milieuproblemen. Gogreenbuddy is mijn bijdrage aan een betere wereld voor komende generaties.

Voedingsdeskundige:
Na problemen met mijn eigen gezondheid begon mijn studie over voedsel en levenspatronen. Deze interesse startte door het ontstaan van mijn huidziekte psoriasis. Psoriasis is een ontstekingsziekte die door slechte voeding, levenspatronen en stress. Veel moderne ziektes zijn ontstekingsziektes of het gevolg van. De juiste voeding en levenspatroon geeft de persoon vaak meer energie en levenslust. Wat mij onderscheidt is mijn eigen ervaring met voedselverslavingen en ziekte. Ik weet hoe moeilijk het is een patroon te wijzigen. Een schema of dieet volgen is geen reële optie om levenslang vol te houden. Je moet bewust worden van wat je eet. Er moet een bewuste link worden gelegd tussen voedsel en respect voor eigen lichaam.

Mijn ervaring en expertise ligt bij voedselverslaving, overgewicht, psoriasis, eczema en vergelijkbare huidziektes. Je kunt mij contacteren via admin@gogreenbuddy.com