bedrijvengids cursussen groene-ondernemers
Als instructievideo’s, artikelen en boeken geen redding bieden zijn er altijd nog experts waarvan je kunt leren! Is lezen niet jouw favoriete manier maar wil je direct met begeleiding beginnen? Geen probleem dan ben je ook hier aan het juiste adres! Met consultatie of groene aannemers kun je direct in de praktijk leren. Simpele vragen zijn natuurlijk gratis deze kan je altijd stellen op ons facebookpagina!

Experts:

marcus lobensteinMarcusLobenstein de oprichter van Gogreenbuddy heeft veel kennis over voeding. Door eigen gezondheidsproblemen heeft hij jaren voeding bestudeerd om weer gezond te worden. Hij helpt je voedingsproblemen zonder streng dieet maar met een nieuwe eet patroon! Lees hier meer..

 


Anastastia limarevaAnastasia Limareva, de oprichter van Lucavera – adviesbureau op gebied van voedselbossen, permacultuur, agroforestry en agro-ecologie.
Ik deel mijn passie over deze onderwerpen door lezingen en workshops te geven. Daarnaast kom ik graag het ontwerp van je voedselbos of tuin ondersteunen met mijn deskundigheid. Lees hier meer..