Adverteren op gogreenbuddy.comwebshops

Is een goede manier om meer klanten en naamsbekendheid te genereren. De bezoekers van deze site zijn zeer geïnteresseerd in gezondheid, natuur, solar, dieren, biologische voeding, en andere duurzame praktijken.

Elke maand zijn er 10.000 echte bezoeken waarvan 90% uit Nederland en België komt. Deze sterk groeiende site focust zich op kwaliteitscontent die de lezer informeert en motiveert om te werken aan een duurzame wereld.

De doelgroep zijn bewuste consumenten tussen de 25-55 jaar die zich verbonden voelen met de natuur. Er is altijd veel interesse voor voeding, gezondheid, tuingereedschap, zonnepanelen en alle duurzaam geproduceerde producten.

Gogreenbuddy is actief op Facebook, Google en Instagram.

Samenwerken met Gogreenbuddy

  • Vrijblijvend een product opsturen mag! Ik kan niet beloven dat ik het gebruik. Als het goed aansluit en het een duurzaam product is zal ik er een review over geven.
  • Gratis advertorials over groene producten mag altijd, mits je een groen bedrijf/goed doel of project hebt.
  • Een reclameblok huren mail voor de meeste recente prijzen.

Voor samenwerking of interesse op zakelijk gebied kan je altijd een mail sturen naar admin@gogreenbuddy.com.

Gastartikel schrijven?

Gastartikelen schrijven zie ik als een gratis vorm van adverteren voor je eigen website. Dit mag natuurlijk! Wel is het als eis dat je geen eigen product mag bespreken of verkopen. Is dit het geval, dan noem ik het een advertorial. Advertorials zijn alleen gratis als ik achter het product sta en het echt groen is! Een webshop die kamerplanten verkoopt of een shop waarin 10% biologisch of ecologisch is komt dus niet in aanmerking.

Een gastartikel moet voldoen aan:
-750 woorden.
-Het artikel moet informeren of een probleem oplossen van de bezoeker.
-Je mag zo vaak schrijven als je wilt. Elk artikel mag uitsluitend op deze website geplaatst worden.
-Ik mag het artikel altijd weigeren als kwaliteit, onderwerp of spelling niet voldoen aan de eisen van Gogreenbuddy.

Save

Save

Zapisz

Zapisz